banner913
banner932
banner1012

Karting Şampiyonası start alıyor

banner1020

Başarılı olan pilotların İtalya South-Garda pistinde yarışma haklı elde edeceği2021 Akdeniz ROK Cup Karting Şampiyonası, ZET Karting Tesislerinde düzenlenecek 1. ayak yarışlarıyla start alıyor

banner974
Karting Şampiyonası start alıyor

banner971
Kuzey Kıbrıs Karting Derneği’nin organize ettiği 2021 Akdeniz ROK Cup Karting Şampiyonası bu Pazar başlıyor.
Uzun bir aranın ardından, yeni işletme kadrosuyla hizmete başlayan ZET Karting Tesisleri şampiyonanın ilk yarışlarına ev sahipliği yapacak. Pazar günü saat 17.00 sıralama turlarıyla başlayacak olan program kapsamında Mini kategoride 9,  Junior kategoride 8, Senior kategoride 7 ve Master kategoride 4 pilot yarışacak. Programa dahil olarak gösteri sürüşü yapacak olan 4-6 yaş grubu 6 Rookie kategori yıldızları hünerlerini sergileyecek.
Kuzey Kıbrıs Karting Derneği, ZET Karting ve Cemsa Karting işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan 2021 Akdeniz ROK Cup Karting Şampiyonası, Hüseyin Reis ve Erdinç Özteknik'in de yer aldığı deneyimli bir sportif yönetim kadrosuyla çalışacak.
6 Ayaktan oluşacak olan şampiyonada başarılı olan pilotlar Ekim ayında İtalya South-Garda pistinde yapılacak olan “2021 ROK Cup International Final’s” müsabakasında ülkemizi temsil etme hakkı kazanacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.