banner913
banner932
banner1012

Castrol Ford Team Türkiye ekibi de İskele'de yarışacak

banner1020

banner974
Castrol Ford Team Türkiye ekibi de İskele'de yarışacak

banner971
Gökhan KUZU
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından düzenlenen Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası, 5. yarış ile devam edecek. Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası, 5. Yarışı İskele Belediyesinin katkılarıyla düzenlenecek olan geleneksel 14. İskele Rallisi olacak.
12 – 13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan 14. İskele Rallisi, Makenzi Plajında start alıp, Makenzi Plajında tamamlanacak. 5 gün sonra yapılacak olan 14. İskele Rallisinde Ardahan, Topcuköy, Sınırüstü ve İskele etapları geçilecek. Türkiye’den ekiplerin de start alacağı 14. İskele Rallisinde, Castrol Ford Team Türkiye takımı da yer alacak. 2 Ford Fiesta R3 ile yer alacak olan Castrol Ford Team Türkiye takımında Levent Şapçılar – Deniz Gümüş ve Cem Yudulmaz – Özden Yılmaz ekipleri yarışacaklar.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.