banner913
banner932
banner1012

Yetkili’nin ilk testi,Volkswagen sayfasında

banner1020

On binlerce takipçisi bulunan Volkswagen Motorsport resmi twitter sayfası, Cahit Yetkili’nin, Polo GTI R5 ile yaptığı ilk test sürüşünün paylaşımını yaptı

banner974
Yetkili’nin ilk testi,Volkswagen sayfasında

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Volkswagen Motorsporresmi twitter sayfası, Cahit Yetkili’nin, Polo GTI R5 ile Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasında yarışacak olması paylaşımından sonra bu kez de Cahit Yetkili’nin, Polo GTI R5 ile yaptığı test sürüşünün de paylaşımını yaptı.
On binlerce takipçisi bulunan Volkswagen Motorsport resmi twitter sayfası, “Cahit Yetkili’nin, Polo GTI R5 ile yaptığı ilk test sürüşünü gerçekleştirdi. “Chassis 51 (Şasi 51)” Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasında yarışacak ilk Polo GTI R5 olacak.” ifadeleri kullanıldı.
Volkswagen Motorsport paylaşımına Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumu (KKTOK) yöneticisi CanbenÖzpaşa’yı da etiketledi.
Harun Çakır’ın co – pilotluğunda, MacilaRally Team (MRT) adına Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasında yarışacak Cahit Yetkili’nin, Polo GTI R5 ile şampiyonluğu kovalayacak.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.