banner913
banner932
banner1012

KKTOK Kişmir’le devam dedi

banner1020

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu olağan genel kurulunu gerçekleştirirken, mevcut başkan Tigin Kişmir, 34 üyeden 33’ünün oyunu alarak yeniden başkan seçildi. Mali rapora göre kurumun 25,000 TL artıda olduğu görüldü

banner974
KKTOK Kişmir’le devam dedi

banner971
Gökhan KUZU
Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumunda (KKTOK) Tigin Kişmir başkanlığındaki yönetim kurulubaşkan seçimli olağangenel kurulunu, gerçekleştirdi.
Son 2 dönemin başkanı Tigin Kişmir in yanında Hasan İvgen’inbaşkan adayı olduğu genel kurulda Divan Kurulu'na Hasan Macila, Murat Aşık ve Ahmet Gürün seçildi. Genel kurul sportif direktör Canben Özpaşa'nın faaliyet raporunu, mali müşavir Behzat Mut'un ise mali raporu okunup aklanması ile devam etti. Mali rapora göre Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumunun 25,000 TL artıda olduğu görüldü.
Gece sonunda gerçekleşen başkanlık seçiminde Tigin Kişmir, 34 üyeden 33’ünün oyunu alarak yeniden başkan olarak seçildi. Hasan İvgen ise 1 oy aldı. Genel kurulda yönetim kurulu da açıklanırken, üyeler yönetim kurulunu da onayladılar.
Tigin Kişmir'in yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Mahmut Sezinler, Hasan Damdelen, Behzat Mut, Mustafa Ergüven ve Mazlum Kortaş
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.