banner913
banner932
banner1032

Çakır: Hedefimiz en iyi yerde bitirmek

banner1020

Cahit Yetkili’nin deneyimli co – pilotu Harun Çakır, “Güçlü arabaların içinde favori olmak istiyoruz. Çok farklı bir sezon olacak ve bu sezonu en iyi yerde bitirmek için çalışacağız.” açıklamasını yaptı

banner974
Çakır: Hedefimiz en iyi yerde bitirmek

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kuzey Kıbrıs Turing Otomobil Kurumunun ve Kuzey Kıbrıs Ralli Kulübünün 2021 sezonunda düzenleyeceği şampiyonalarda MacilaRally Team (MRT) adına Volkswagen POLO GTI R5 arabası ile iddialı olacak olan Cahit Yetkili’ninco – pilotu Harun Çakır, yeni sezona yönelik düşüncelerini açıkladı.
Deneyimli co – pilot Harun Çakır’ın açıklamaları şöyle:
“Bu yıl çok zorlu bir yıl olacak. Bu sene yarışlarda 7 tane R5 araba yer alacak. Sezona iddialı girecek MacilaRallyTeam’debiz de yer alacağız.
Sezon başlayacak ve biz bu güçlü arabaların içinde favori pozisyonunda olmak istiyoruz. Bu nedenle de çalışmalarımıza başladık. Bu yıl çok farklı bir sezon olacak ve bu sezonu en iyi yerde bitirmek için çalışacağız.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.