banner913
banner932
banner1032
banner1038

Jean etek giymenin 5 yolu

banner1020

En sevdiğiniz tişörtler, her gün sizleri büyük bir rahatlıkla buluşturan sandaletleriniz ve seksi bodylerinizle birlikte kombinleyebileceğiniz denim etekleri giymenin en stil sahibi yollarını sizin için bir araya getirdik. Jean’lerin modası hiçbir zaman geçmez. Sıcakların yeniden gelmesiyle de jean etekler tekrar gündeme geldi. Kurtarıcı rol oynayan etekler 2017 yazında sizi en rahat ettirecek parçaların içinde yer alıyor. Peki jean etekleri nasıl kombinlemeniz, nasıl kullanmanız gerektiğini biliyor musunuz? 

banner974
Jean etek giymenin 5 yolu

banner971

VOLANLI BLUZLAR VE SANDALETLER
Fırfırlı veya bir diğer isimle volanlı bluzlar bu yazın favorilerinden biri. Zamansız bir parça olan denim etekle birlikte sezonun öne çıkan trendlerini bir arada kullanabilirsiniz. Kısa topuklu bir sandalet ve küçük şık bir çantayla hafta sonuna hazırsınız!

BAHARLIK TRİKOLARLA SERİN AKŞAMLAR
Bu aralar baharlık trikolar çok popüler çünkü havaya güven olmuyor. Şayet triko giyecekseniz bu trikonun giydiğiniz diğer parçalarla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Jean etek, bahara uygun bir triko ve sneakerlarla üşümeden de şık görünebilirsiniz.
 

SEKSİ TİŞÖRTLER VE TOPUKLU AYAKKABILAR
Denim etek sizin için gündüz giyilebilecek bir parçaysa tekrar düşünmelisiniz. Gece dışarı çıktığınızda dantelli body ve yüksek topuklu bir stilettoyla mini jean etek sizce de harika görünmez mi? Üzerinize oversize denim ya da bomber ceket alarak serin havaya hazırlıklı olabilirsiniz.
 

UZUN DENİM ETEKLER
Denim etek deyince akıllara çoğunlukla mini modeller geliyor olsa da bu sezon farklı alternatifler hayal gücümüzü zorluyor. Uzun eteklerinizi crop top tişört ve topuklu sandaletlerle tamamlayabilir, bu şekilde boyunuzu daha uzun gösterebilirsiniz.

TÜM MEVSİMLERE UYGUN BOOTİE

Her mevsimde giyecek kadar çok seviyorsanız, bootie'lerinizi denim eteklerinizin altına da giyebilirsiniz. Kontrast oluşturacak renklerde bir gömlek veya tişört ile, çanta ve şık bir bootie, ofise uygun bir stil oluşturmanıza bile yardımcı olacaktır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.