banner913
banner932
banner1032
banner1038

Erkekler Hangi Şortla Hangi Ayakkabıyı Giymeli?

banner1020

Erkekler için yaz gardıroplarının kahramanı şortlar! Peki hangi şort modelini hangi ayakkabı ile giymeniz gerektiğini biliyor musunuz? Bu yazımız size ilham verecek.

banner974
Erkekler Hangi Şortla Hangi Ayakkabıyı Giymeli?

banner971

Havalar ısınmaya başladı. Gardıroplarınıza bir de yaz gözüyle bakmanın şimdi tam zamanı! Muhtemelen her yaz olduğu gibi bu yaz da üzerinizden çıkarmayacağınız giysilerinizden biri de şortlarınız olacak. Unutmayın; kimisi denim kimisi chino kumaştan tasarlanmış, kimisi gündüz kimisi gece stilinize uyum sağlayacak erkek şortlarını giyerken en önemli kurallardan biri seçeceğiniz ayakkabılar olacak.  Bu yazımıza göz atarak hangi şort ile hangi ayakkabıyı kombinleyeceğinizi kolayca keşfedebilirsiniz.

Chino şortlarla hangi ayakkabıları giymeli?

Erkeklerin yaz gardıroplarının vazgeçilmezlerinden biri chino şort modelleridir. Chino adındaki fitilli dokuma kumaştan tasarlanan bu şort modelleri hem stil hem de kumaş olarak yaz için ideal. Erkekler için yaz kombinleri söz konusu olduğunda kurtarıcı bir parça olan chino şortlar ister gündüz ister gece şıklığı için değerlendirilebilir. Eğer siz de chino şortlarınızla bir kombin yaratacaksanız gündüz için Converse gibi bileksiz spor ayakkabı modellerini tercih edebilir, gece stilleri için ise Timberland gibi tekne ayakkabıları ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Kot şortlarla hangi ayakkabıları giymeli?

Erkekler için en zamansız kumaşlardan biri de denim! Yaz için harika kombinler yaratmak adına erkek kot şort modelleri her gardıropta bulunmalı. Peki erkekler kot şortları nasıl kombinlemeli? Kot şortunuzun üzerine yaz renklerinde bir polo yaka tişört ya da kısa kollu gömlekler çok yakışacaktır. Stilinizi tamamlamak için ise ayakkabı seçiminiz oldukça önemli. Kot şortlar ile yaratabileceğiniz stillere en çok beyaz spor ayakkabı modelleri ve slip on erkek ayakkabıları yakışacaktır.

Klasik şortlarla hangi ayakkabıları giymeli?

Yaz sıcaklarında daha casual bir şıklık yaratmak isteyen erkeklerin anahtar parçası klasik kesim şort modelleridir. İster gündüz ofiste, ister haftasonu bir akşam yemeğinde gömleğinizle kombinleyerek son derece şık bir stil yaratabilirsiniz. Tabii doğru ayakkabılarla da son dokunuşu yaparak! Klasik stiller yarattığınızda şortunuzu kombinleyebileceğiniz en ideal ayakkabı, erkek loafer ayakkabı modelleridir. Şortunuzun rengiyle uyum sağlayacak ayakkabınızı bacğıklı ve bağcıksız modellerden seçebilirsiniz.

Şort mayolarla hangi ayakkabıları giymeli?

Son olarak bu yaz üzerinizden düşürmeyeceğiniz şort mayolar ile karşınızdayız! Plajda şort mayo modelleriniz ile kusursuz bir şıklık yaratmak sizin elinizde. Elbette ki şort mayolarınızı kombinlerken vazgeçilmez seçeneğiniz parmak arası sandaletler. Ama gün boyu erkekler için flip flop modelleriniz ile gezmek istemezseniz, yazlık yerlerde günlük kullanım için erkek espadilleri de ideal bir seçim olacaktır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.