banner913
banner932
banner1032
banner1038

Dudaklar Hiç Olmadıkları Kadar Seksi

banner1020

Birkaç yıl önce severek kullandığınız dudak desenli kıyafetler, 2017 yazında yeniden karşımızda. Ama bu kez hiç olmadığı kadar eğlenceli, şık ve bir o kadar da nostaljik...

banner974
Dudaklar Hiç Olmadıkları Kadar Seksi

banner971

Önümüz, arkamız, sağımız, solumuz bu ara hep dudak desenleriyle dolu… 2017 sezonuna damgasını vuran dudak desenli tasarımlar özellikle elbise modellerinde sık sık karşımıza çıkıyor.

Gömlek ve tişörtlerde de gördüğümüz dudaklar, son zamanlarda çantalara da sıçramış durumda.

Birçok moda tasarımcısının ve markaların koleksiyonlarında gördüğümüz bu yeni akımın nostaljik bir havası olmasından dolayı, retro parçalarla rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Gündüzden geceye

Daha çok genç kızların tercih ettiği, kırmızı ruj ve kırmızı etek ya da pantolonla kombinledikleri dudak desenleri, gündüzden geceye kurtarıcınız olacak.

Üstelik bu desenden yardım alarak her kıyafetinizi kolaylıkla çeşitlendirebilirsiniz. Genelde beyaz üzeri kırmızı rujlu dudakların öne çıktığı modelleri, kıyafetin üzerindeki renklerle eğlenceli bir şekilde oynayarak tarzınızı oluşturabilirsiniz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.