banner913
banner932
banner1032
banner1038

6 Adımda Şehirde Safari Stili

banner1020

Yaz başında sıcak çöllerden şehre doğru esmeye başlayan safari rüzgarı, stiline özgürlük katmak isteyenler için sezonun en ideal trendi. Zira vahşi doğadan izler ve maceracı bir ruh barındırıyor. Şehirde safari turuna çıkmak için ihtiyaç duyabileceğiniz ipuçları aşağıda…

banner974
6 Adımda Şehirde Safari Stili

banner971

1. Safari stilini gardırobunuza yansıtmak için bu anahtar parçalara başvurun: Safari yelek ve ceketler, militer parçalar, kargo pantolonlar, süet takımlar, püsküllü ve tribal desenli tasarımlar safari ruhunun olmazsa olmazlarından. Nefes alan yapısı sayesinde yaz sıcaklarında en çok tercih edilen keten gömlek ve pantolonlar da oyuna dahil.

2. Oluşturacağınız kombinlerin renk paletinde ağırlıklı olarak nötr tonlara yer verin. Camel, bej, beyaz, kiremit, haki, yağ rengi, zeytin yeşili, militer yeşil ve toprak tonları ile etkileyici karışımlar yaratabilirsiniz.

3. Görünümünüze hasır ve deri aksesuarlar ekleyin. Aynı şekilde püskül, boncuk ve hayvan desenleri de safari stilinin vazgeçilmez detaylarından. İşte, basit bir kombin: Yukarıdaki renklerden herhangi birine sahip bir gömlek elbiseyi hasır şapka, püsküllü süet çanta, leopar desenli fular, deri sandalet ve boncuklu bileziklerle tamamlayın.

4. Tulum giyin. Safari stilinin daha gösterişli ve feminen tarafında yer alan dökümlü tek renk tulumlar pratik şıklık için biçilmiş kaftan. Ancak seçtiğiniz tasarımın rahatlıkla şıklığı birleştirdiğinden ve hareketlerinizi kısıtlamadığından emin olun. Ne de olsa safari demek özgürlük demek.

5. Tek bir parça ekleyin. Bu trendi uygulamak için tepeden tırnağa safari tarzı kıyafet ve aksesuarlara bürünmeniz şart değil. Aynı etkiyi akıllıca düşünülmüş bir parçayla da yaratabilirsiniz. Sıradan bir tişört ve jean bile örneğin haki ceket ile bambaşka bir havaya bürünebilir.

6. Sadece renklere başvurun. Safari stilinin maceracı karakteri size fazla cesur geliyorsa, sadece renk paletini kendi stilinize uyarlayabilirsiniz. Bu en klasik kombinler için bile geçerli.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.