banner913
banner932
banner1012

Oğuzhan sezon finalinde coştu, coşturdu

banner1020

Golden Cage Club’ın sezon kapanışında sahne alan Oğuzhan, hem konukları coşturdu, hem de sürpriz doğum günü partisiyle kendisi coştu

banner974
Oğuzhan sezon finalinde coştu, coşturdu

banner971

Port Cratos’un vazgeçilmez ismi Oğuzhan, otelin elit mekanı Golden Cage’de geçtiğimiz cumartesi gecesi göstermiş olduğu performansıyla beğeni kazanırken, mekanın kış eğlencesine de ara verilmiş olundu.

Cratos Premium Hotel, bu özel gecede Oğuzhan’ın doğum gününü sürprizle kutladı. Bir anda doğum günü partisine dönüşen gecede muhteşem şovlar sahnelendi. Oğuzhan tüm sevenlerine “Sizleri çok seviyorum. Kasım’da tekrar beraberiz” dedi.

Golden Cage Club’ın sezon kapanışı gecesinde sahne alan ve ülkemizin yanı sıra Türkiye’den de geniş hayran kitlesine sahip ses sanatçısı Oğuzhan, herkesi coşturdu.

Renkli anların yaşandığı gecede, Roman konseptiyle misafirleri karanfillerle karşılayan dansçılar, eğlencenin açılışını yaptı. Dansçıların el falı bakması misafirler tarafından büyük ilgi gördü. Ardından sahne gösterileri başlarken, Türkiye’de kariyer sahibi dansçıların ateş şovları ve oryantal dansları adeta nefes kesti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.