banner913
banner932
banner1012

Mimoza Hotel’de unutulmaz Kıbrıs gecesi

banner1020

Mimoza Beach Hotel’de geçtiğimiz Perşembe akşamı gerek yerel sanatçıların muhteşem performansları gerekse folklor grubunun gösterileriyle unutulmaz bir Kıbrıs Gecesi yaşandı

banner974
Mimoza Hotel’de unutulmaz Kıbrıs gecesi

banner971
 
Mağusa bölgesinin incisi Mimoza Beach Hotel’de geçtiğimiz Perşembe akşamı muhteşem bir Kıbrıs gecesi yaşandı.

Gecede sahne alan Selen Selenada ve Doğan Akın seslendirdiği parçalarıyla konukları adeta mest ettiler. Gecenin bir başka eğlencesi de sahnelerin sevilen ismi Kader Ateş ile yaşandı.


Kader Ateş sahneye jet-ski ile gelirken, sahnede söylediği şarkılar, yaptığı esprilerle tüm konukların beğenisini topladı ve gece boyunca ayakta alkışlandı.

Kıbrıs gecesi formatında gerçekleşen eğlencede folklor grubu da sahne alarak hem geleneksel kına oyununu sergiledi, hem de çeşitli folklorik dansları konuklara sunarak bol bol alkış aldı.

Gecede konuklara sunulan açık büfe yemekler ise konuklardan tam not aldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.