banner913
banner932
banner1012

Merit Royal Diamond’da yılın ilk konserine Özcan Deniz damgası

banner1020

banner974
Merit Royal Diamond’da yılın ilk konserine Özcan Deniz damgası

banner971
Birbirinden ünlü isimlerle unutulmaz eğlencelere imza atan Merit Royal Diamond Otel, yılın ilk konserinde Türkiye’nin güçlü seslerinden Özcan Deniz’i ağırladı. Arabesk ve fantezi müziğin başarılı ismi Özcan Deniz, Cumartesi akşamı Diamond sahnesinde iki bini aşkın hayranı ile buluştu.

Yılların eskitemediği parçalarını Kuzey Kıbrıs’taki sevenleri için seslendiren Özcan Deniz, sahne performansı ve çok özel repertuvarı ile izleyenleri mest etti. Konserine “Aslan Gibi” şarkısı ile çıkış yapan ünlü sanatçı, bir kez daha Merit Royal Diamond sahnesinde olmaktan ve sevenlerinin oluşturduğu muhteşem atmosferden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Her zamanki şıklığı ile hayranlarını büyüleyen Özcan Deniz, hareketli şarkılarını art arda sıralayarak coşkuyu doruğa çıkardı.

Salonu dolduran Özcan Deniz hayranları, tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek doyasıya dans etti.

Alkış yağmuruna tutulan Özcan Deniz, Merit Royal Diamond Otel’de müzik severlere temponun bir an olsun düşmediği muhteşem bir gece yaşattı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.