banner913
banner932
banner1012

Lemon Park’ta Soner Olgun rüzgarı

banner1020

Soner Olgun, Merit Park Otel’in eğlence merkezi Lemon Park’ta sevenleriyle buluştu

banner974
Lemon Park’ta Soner Olgun rüzgarı

banner971

Soner Olgun, Merit Park Otel’in eğlence merkezi Lemon Park’ta her hafta olduğu gibi cumartesi günü sevenleriyle buluştu. Her geçen gün artan hayranları yüzünden konser Lemon Park’ta yapıldı ve sanatçı yeni mekânda yine sevenleriyle buluştu.

Ünlü sanatçı, şarkılarının çoğunu seyircilerin arasında seslendirdi.

Her zaman olduğu gibi geçmişten bugüne dillerden düşmeyen eserleri seslendiren Olgun geniş repertuarı ile dinleyenlere kimi zaman duygu dolu anlar yaşattı. Kimi zamanda eğlencenin doruklarına ulaştırdı.

Sanatçı ve ekibinin bir an olsun düşmeyen enerjisi ile yine bir Soner Olgun  klasiği yaşandı ve konser aralıksız sabah 03.00 e kadar devam etti. 

Ünlü sanatçı sergilediği performansı ile izleyenlerin takdirini topladığı programı ile Her Cumartesi akşamı Merit Park Otel, Lemon Park’ta sahne alacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.