banner913
banner932
banner1012

Ebru Şallı, 22 bin TL’lik kıyafetle boy gösterdi

banner1020

Emmy Ödülleri'ne katılan Ebru Şallı’nın giydiği elbisesinin fiyatının 729 dolar (yaklaşık 22 bin TL) olduğu ortaya çıktı

banner974
Ebru Şallı, 22 bin TL’lik kıyafetle boy gösterdi

banner971
Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile Altın Küre Ödülleri'nin ardından bu yıl 75'incisi düzenlenen Emmy Ödülleri'ne katıldı. Şallı, törenden kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
Ebru Şallı, eşi Uğur Akkuş ile birlikte televizyon dünyasının Oscar'ları olarak kabul edilen Emmy Ödülleri'nin Los Angeles'taki Peacock Tiyatrosu'nda gerçekleşen törenine katıldı. Şallı, "Succession" ile "The Bear" dizilerinin damga vurduğu gecede kırmızı halıda yürüdü.
Ebru Şallı, törene Dolce&Gabbana markalı siyah bir elbise ve Yves Saint Laurent'nin ayakkabı ve çantası ile katıldı. Ünlü ismin elbisesinin fiyatının 729 dolar (yaklaşık 22 bin TL) olduğu ortaya çıktı.
Ebru Şallı, geçtiğimiz haftalarda da eşi Uğur Akkuş ile birlikte Los Angeles'ta 81'incisi düzenlenen Altın Küre Ödülleri'ne katılmıştı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.