banner913
banner932
banner1012

Buray’ın “Kehanet”i çıktı

banner1020

Türk pop müziğinin başarılı ismi Kıbrıslı Türk sanatçı Buray, üçüncü albümü “Kehanet”i piyasaya sunuyor

banner974
Buray’ın “Kehanet”i çıktı

banner971

Türk pop müziğinin başarılı ismi Kıbrıslı Türk sanatçı Buray, 3. stüdyo albümü “Kehanet”i dinleyicilerin beğenisine sunuyor.

Ağırlıklı olarak duygusal şarkılardan oluşan, biri rap versiyon olmak üzere toplam 12 şarkılık albümde, Buray'ın sevilen müzik tarzı yine gün yüzüne çıkıyor. Albümün bir diğer özelliği de her şarkının sonunda, şarkı sözlerinin hikayesini yansıtan özel ses efektli geçişler kullanılması oldu. Tüm şarkıların aranjelerinde Buray’ın imzası bulunurken, albümün diğer aranjörleri ise Tolga Erzurumlu ve Bahadır Tanrıvermiş.

Albümün ilk video klibi, duygusal ve iddialı çıkış şarkısı "Aşk Bitsin"e çekildi. Senaryoya göre manipülasyona dayalı bir aşk hikayesinde sevdiği kadından uzak durmakla ona kavuşmak arasında kararsız kalan Buray, dolunay puzzlelarının parçalarını tamamladıkça, sevdiği kadını geri getirebilmek için zamanı durduruyor.

Kısa film tadında çekilen ve animasyon dolunay efektlerinin kullanıldığı klipte Buray, başarılı oyunculuk performansıyla da göz doldurdu. Klibin final sahnesinde ise Karadeniz’in soğuk sularına girdi.

Albümde yeni akımlara da göz kırpan Buray, son dönemin yükselişteki rap müzisyenlerinden Kezzo ile "Haykırasım Var" şarkısında düet yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.