banner913
banner932
banner1032
banner1038

Titanik’ten çıkan eşyalar satılıyor

banner1020

Atlantik Okyanusu'nda yaptığı kaza ile 20. yüzyılın en acı gemi kazalarından birini yaşayan Titanik'ten kalan eşyalar satışa çıktı. Eşyalara 19.2 milyon dolar (107 milyon TL) değer biçildi

banner974
Titanik’ten çıkan eşyalar satılıyor

banner971

Tarihin en büyük gemi kazasından geriye kalan eşyalar satılıyor. New Yok Times’ın haberine göre Atlantik Okyanusu'ndan buzdağına çarpan Titanik'ten kalan eşyalar 19.5 milyon dolara satılıyor. Eşyalar ile üç fon ilgileniyor.

Satılan eşyalar arasında neler var?

Titanik'in gövdesinden bir parça, 1993 yılında çıkarılan enkazda bulunan bir kadın şapkası, çocukların oynadığı misketler, merdiven heykeli, mücevher ve paraların konduğu kilitli çanta. Bir şamdan, geminin gövdesinden bir parça.

Apollo Global Management, Alta Fundamental Advisers and PacBridge Capital Partners isimli alıcılar toplayacakları Titanik parçalarını turizm yatırımına çevirmek için çalışacaklarını ifade ediyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.