banner913
banner932
banner1012

Haspolat İlkokulu’nda okuma bayramı düzenlendi

banner1020

banner974
Haspolat İlkokulu’nda okuma bayramı düzenlendi

banner971
Eğitim öğretim faaliyetlerinin sürdüğü Haspolat İlkokulu’nda ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik okuma bayramı etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinlikte Haspolat İlkokulu birinci sınıf öğrencileri okumayı öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar. Haspolat İlkokulu müdürü Hatice Kuluma’nın açılış konuşmasıyla başlayan okuma bayramı etkinliğinde, Gizem Ervandar ve Gülcan Hasöz Güney’in öğretmenliklerini yaptığı Haspolat İlkokulu birinci sınıf öğrencilerine rozet ve kurdeleleri takıldı.

Öğrenci velilerinin de büyük ilgi gösterdiği okuma bayramında, veliler çocuklarıyla gururlanıp büyük mutluluk yaşadılar. Haspolat İlkokulu okuma bayramı hediye dağıtımı ve pasta ikramı ile son buldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.