banner913
banner932
banner1012

Hentbol KTSYD Kupasında finalistler belirlendi

banner1020

Hentbol KTSYD Kupası’nda finalistler Kadınlarda Esentepe ile UKÜ, Erkeklerde ise Gençlik Gücü ile UKÜ takımları oldu

banner974
Hentbol KTSYD Kupasında finalistler belirlendi

banner971
Hentbol KTSYD Kupası’nda finalistler belirlendi. Kadınlarda Esentepe’den sonra Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi adını finale yazdırdı. Erkeklerde ise Gençlik Gücü’nün finaldeki rakibi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi oldu.
Böylelikle erkekler finalinde Gençlik Gücü ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, kadınlar finalinde ise Esentepe ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi karşı karşıya gelecek.
SON FİNALİST UKÜ KADIN VE ERKEK TAKIMLARI OLDU
Son finalistlerin belirleneceği yarı final maçlarında dün erkeklerde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Yükseliş’i 27-23’lük skorla mağlup etti. Erkeklerde oynanan yarı final mücadelesinde ise Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi DİGEM’i 35-23’lük skorla yenerek adını finale yazdırdı.
FİNALLER ATATÜRK’TE OYNANACAK
14 Mart Perşembe günü Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak final mücadelelerini Türkiye Merkez Hakem Kurulu başkanı da takip edecek. Ayrıca bu müsabakalarda Türkiye’den gelen A klasman hakemler görev yapacak.
 
FİNAL PROGRAMI:
14 Mart Perşembe:
Erkekler Finali:
Saat 18:30 Gençlik Gücü-Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (Lefkoşa Atatürk Spor Salonu)
Kadınlar Finali:
Saat 20:00 Esentepe-Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (Lefkoşa Atatürk Spor Salonu)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.