banner913
banner932
banner1012

TFF: Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik." ifadelerini kullandı.

banner1020

Türkiye Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıyı konuşuyor! Çirkin olay sonrası tüm liglerdeki maçlar süresiz olarak ertelendi!

banner974
TFF:  Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik." ifadelerini kullandı.

banner971

Türk futbolu, yaşanan hakem skandalıyla sarsıntıya uğradı! Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Bu olay sonrasında olağanüstü toplanan TFF'den flaş bir açıklama geldi. Başkan Mehmet Büyükekşi, "Sorumlu kulüp ve yöneticileri, en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Tüm liglerdeki maçları süresiz olarak erteledik." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü ile Rizespor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Son düdüğün ardından sahaya giren Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu. Aldığı darbenin ardından yere yığılan Meler, yöneticiler tarafından da defalarca tekmelendi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.