banner913
banner932
banner1012

Sporcu beslenmesinin önemi konuşuldu

banner1020

Mağusa Ravelin Lions Kulübü tarafından düzenlenen sporcu beslenme seminerinde sporcular beslenmelerinde nelere dikkat etmesi gerektiği ve çocukların müsabaka döneminde nasıl beslenme şekillerinin kullanılması gerektiği vurgulandı

banner974
Sporcu beslenmesinin önemi konuşuldu

banner971
MağusaRavelinLions Kulübü tarafından düzenlenen sporcu beslenme semineri tamamlandı. GMB Mağusa Gelişim Akademisi konferans salonunda gerçekleştirilen seminerde “sporcu beslenmesi” konu başlığını Diyetisyen Sılay Dal tarafından sunuldu. “Sporcu Beslenmesi” seminer öncesinde Lions Spor Direktörü Okan Erdoğdu ve MağusaRavelinLions Kulübü başkanı Esin Oza’nın açılış konuşmaları ve dilek temennilerden sonra seminer interaktif bir şekilde devam ederek sonlandı.
BESLENMENİN ÖNEMİ
Yonpaş Dumlupınar U10 Futbol takımının katılım gösterdiği seminerde soru cevapla sporcular beslenmelerinde nelere dikkat etmesi gerektiği ve çocukların müsabaka döneminde nasıl beslenme şekillerinin kullanılması gerektiği vurgulanan sohbetlerle seminer sona erdi. Seminerin düzenlemesinde MağusaRavelinLions Kulübü başkanı Esin Oza ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu etkinlikte katılım gösteren herkese teşekkür edilerek, yapılan etkinliğin amacına ulaştığı ifade edildi.
Seminer sonunda MağusaRavelinLions Kulübü başkanı Esin Oza, Dyt. Sılay Dal’a çiçek sunarak bu güzel sunumlarından dolayı teşekkür etti. Seminere katılım gösteren Yonpaş Dumlupınar U10 Futbol takımı sporcuları, antrenörleri ve As Başkan Çağın Öztena’ya katılım belgeleri verildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.