banner913
banner932
banner1012

Sapsızoğlu yarışmadaki başarıdan memnun

banner1020

Hasan Sapsızoğlu, 1. Türkay Çavuşgil Artistik Cimnastik Kadın Minik – Küçük Müsabakalarının başarıyla gerçekleştirilmesinden ve yarışmacıların zorlu hareketleri başarıyla yapmalarından memnuniyet duyduğunu açıkladı

banner974
Sapsızoğlu yarışmadaki başarıdan memnun

banner971
KKTC CimnastikFederasyonunda Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde yarışma düzenlemişti.
CimnastikFederasyonunda önemli görevler yapmış olan eski Cimnastik Milli Takım antrenörü Türkay Çavuşgil anısına düzenlenen yarışmada, yarışmacılar birbirinden zorlu hareketleri başarıyla yapmışlardı.
1.Türkay Çavuşgil Artistik Cimnastik Kadın Minik – Küçük Müsabakaları sonrasında KKTC CimnastikFederasyonu başkanı Hasan Sapsızoğluşu açıklamaları yaptı:
“Cimnastik Federasyonu olarak tüm olumsuzluklara rağmen faaliyetlerimize hiç ara vermeden devam ediyoruz.
Cimnastik ailemize büyük katkıları geçmiş “Hocaların hocası” rahmetli Türkay Çavuşgil hocamızın adını yaşatmak için düzenlemiş olduğumuz 1. Türkay Çavuşgil Anı Şampiyonasını başarılı bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Yarışmacıların zorlu hareketleri başarıyla yapmalarından büyük memnuniyet duydum. Sporcularımızın şartlarını iyileştirdikçe başarılarının arttığını görüyoruz.
Öncelikle müsabakaya katılan tüm çocuklarımızı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Müsabakanın gerçekleşmesine katkı koyan Yakup Çavuşgil, kulüplerimiz, antrenörlerimiz, hakemlerimiz ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.