banner913
banner932
banner1012

Orhan Dural Stadı da hizmette

banner1020

Girne Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı'nın sentetik çim yapılan zemini ve yenilenmiş hali, Başbakan Hüseyin Özgürgün tarafından açıldı. Özgürgün: Sporda tesisleşmeye önem veriyoruz. Güzel tesisleri bütün bölgelere yaymak için çalışıyoruz

banner974
Orhan Dural Stadı da hizmette

banner971

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadı'nın açılışını yaptı. Hüseyin Özgürgün, gençlerin spora yöneldiğinde kötü alışkanlardan uzaklaşacağını ve sağlıklı yaşamı tercih edeceğini belirterek, gençlerin spora yönelmesi için sporun tüm alanlarına yatırım yaptıklarını söyledi.

Başbakan Özgürgün, sporda tesisleşmeye önem verdiklerini kaydederek, güzel tesisleri bütün bölgelere yaymak için çalıştıklarını belirtti. Başbakanlık’tan verilen bilgiye göre, Başbakan Özgürgün, açılışta yaptığı konuşmada, yaklaşık 9 ay önce bölgeyi incelemeye geldiğide stadın atıl durumda olduğunu ve o zaman yılbaşından hemen sonra stadı açma sözünü verdiğini anımsatarak, açılışını yaptıkları stat için emeği geçenlere teşekkür etti.

Özellikle gençlerin, sağlıklı zemin ve sağlıklı alanlarda hayat sürmeleri için bu tür alt yapı tesislerinin şart olduğunu ifade eden Başbakan Özgürgün, sporda bir çok projeleri olduğunu, altı ilçede ışıklandırılmış stad projelerinin hayata geçeceğini, Lefke ve İskele’deki stadlarının da ışıklandırılması için ihaleye çıkıldığını anlattı. Özgürgün, sporun tüm alanlarında yatırımların sürdüğünü kaydetti. Özgürgün, Karaoğlanoğlu'nun mükemmel bir tesis kazandığını, böyle güzel tesisleri bütün bölgelere yaymak için çalıştıklarını belirtti.

Sertoğlu: "Sporda bugüne kadar böyle bir tesisleşme görmedim"

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ise, Başbakan Hüseyin Özgürgün ile birlikte sporda bir atılım başladığını, hiç bir dönem böyle bir tesisleşme görmediğini söyledi.

Sertoğlu, Başbakan Özgürgün’ün sporun tüm alanlarında ciddi yatırım planları olduğunu söyleyerek, yatırımların devam edeceğini kaydetti. Sertoğlu, "Allah başımızdan eksik etmesin; tüm futbol ailesi adına Başbakan Özgürgün'e teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından, Başbakan Özgürgün Karaoğlanoğlu ile Pınarbaşı arasında oynan futbol maçının başlama vuruşunu da yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.