banner913
banner932
banner1012

Okçuluk Federasyonu’ndan dev adım

banner1020

banner974
Okçuluk Federasyonu’ndan dev adım

banner971

Okçuluk Federasyonu Başkan Ferdi Çiftçi, As Başkan Muzaffer Doğgün, Basın ve Dış İlişkiler sorumlusu Yusuf Darbukacı, Ankara’da Türkiye Okçuluk Federasyonu’na tanışma ve nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarette Türkiye Okçuluk Federasyonu ile iş birliği için temaslarda bulunulurken, Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ve Genel Sekreter Sirer Aydın ile bire bir özel görüşmeler gerçekleştirildi. KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi ve beraberindeki heyet ilk olarak TOF başkanı Abdullah Topaloğlu’na ve genel sekreter Sirer Aydın’a plaket ve beraberlerindeki hediyeleri taktim ederken, KKTC Okçuluk Federasyonu yeni yönetiminin göreve geldiği günden belli yaptığı icraatları slayt gösterisi ile sundular.

KKTC Okçuluk Federasyonu Başkanı Ferdi Çiftçi ziyarette yaptığı konuşmasında kendilerini Kabul eden ve yardımlarını herzaman gösteren TOF başkanına teşekkür ederken yapılan çalışmaların özveri ve azim ile devam edeceğini eksikliklerin giderilmesi için TOF ile sürekli istişare edileceğini belirtip TOF’tan öncelikle eğitimler teknik donanımlar ve KKTC Okçuluk Federasyonu’nun dahada ileriye giderek kurumsal bir yapıya kavuşması için desteklerini beklediğini ve bu desteklerin verileceğine olan inancını belirtti.

KKTC Okçuluk Federasyonun diğer bir projesi olan Paralimpik Okçuluğun KKTC kurulması içinde çalışmaları olduğunu belirten Çiftçi bu sporu yapmak isteyen engelli sporcularında bizlerden bir farkı olmadığını aksine her sağlıklı bireyin bir engelli adayı olduğunu ve engellilerinde spor ile hayata daha iyi tutunacaklarını belirtip Paralimpik Okçuluğu KKTC ye kazandırmaları için TOF başkanından yardımcı olmalarını istedi.

TOF Başkanı Abdullah Topaloğlu ise konuşmasında KKTC Okçuluk Federasyonunun gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken kısa sürede yapılan işlere gerçekten hayran kaldığını genç Başkan Ferdi Çiftçi ve yönetim kurulunu bu bağlamda taktir ettiğini dile getirdi. Ayrıca Topaloğlu KKTC deki okçuluk sporunun gelişmesi ve daha iyi yerlere gelebilmesi için her anlamda iş birliği içinde olup KKTC deki sporcuları Türkiye ve diğer Ülkelerde yarıştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. KKTC deki hakem ve antrenörlerin gelişimi için gerekli yazışmaların tamamlanması ile de eğitimciler gönderilerek KKTC de eğitimler düzenlenmesi konusunda da söz veren TOF başkanı KKTC de bu sporun ilerleyeceğini ve büyük başarıların geleceğine inandığını belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.