banner913
banner932
banner1032
banner1038

Mağusa’da büyük ödül Mormenekşe’ye gitti

banner1020

Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü tombalasında gecenin büyük ödülünü koyu Mormenekşe taraftarı Kemal Sesigüzel kazandı

banner974
Mağusa’da büyük ödül Mormenekşe’ye gitti

banner971

Mağusa’nın en çok kazandıran tombalası olarak da bilinen Mağusa Türk Gücü Spor Kulübü tombala gecesi her Salı akşamları kazandırmaya devam ediyor.

Kulüp binasında gerçekleştirilen tombalada Mağusa halkının ve bölge köylerin ilgisi oldukça fazla oluyor. Geçtiğimiz Salı akşamı düzenlenen gecede her hafta olduğu gibi bu haftada mizahı, enerjisi, konuklarla olan hoş sohbeti ile gönüllerde taht kuran ülkenin tanınmış sanatçılarından Kader Ateş’de seslendirdiği şarkılarla gelen misafirlere keyifli dakikalar yaşattı. Gecede verilen ödüllerden olan ’’ Mavi Boncuk ’’ ödülünü (4000 TL)’yi 8 topta ilk sırayı dolduran Hüseyin Konti kazanırken, gecenin en büyük ödülünü (7000 TL)’yi ise Kemal Sesigüzel kazandı. Ayrıca gece boyunca da misafirlere çeşitli zengin hediyeler verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.