banner913
banner932
banner1032

Mustafa Alnar dünya ikincisi Fedor Gorst’u mağlup etti

banner1020

Suudi Arabistan’da düzenlenen “Dünya 9 Top Şampiyonası’nda” ülkemizin milli sporcusu Mustafa Alnar, eşleştiği dünya ikincisi Fedor Gorst’u 9 – 3 mağlup ederek Dünya Bilardo Şampiyonası'nda adeta şok etkisi yarattı

banner974
Mustafa Alnar dünya ikincisi Fedor Gorst’u mağlup etti

banner971
Elit bilardocumuz Mustafa Alnar Suudi Arabistan’da bizleri bir kez daha gururlandırdı. 3-8 Haziran tarihleri arasında Sudi Arabistan’da düzenlenen “Dünya 9 Top Şampiyonası’nda” ülkemizin milli sporcusu Mustafa Alnar elde ettiği derece ile bizleri bir kez daha gururlandırdı.
Dünyanın en prestijli bilardo turnuvalarından biri olan “Dünya 9 Top Şampiyonası’na” davet alan Mustafa Alnar ülkemizi başarıyla temsil ediyor. 128 sporcunun katıldığı müsabakada Dünyanın en başarılı bilardo oyuncusu dünya ikincisi Fedor Gorst ile eşleşen Mustafa Alnar 9-3 farklı skorla rakibini mağlup etti. Mustafa Alnar’ın, Fedor Gorst karşısında 9-3'lük galibiyeti Dünya Bilardo Şampiyonası'nda adeta şok etkisi yarattı.
Sudi Arabistan’da devam eden “Dünya 9 Top Şampiyonası’nda Mustafa Alnar Dünya’nın en iyi 5 oyuncusundan biri olan Jayson Shaw’a 11-3 mağlup olarak turnuvayı 33’üncü sırada bitirdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.