banner913
banner932
banner1012

Modeller gökyüzünde

banner1020

Kıbrıs Radyo Kontrollü Modelciler Derneği, pandemi süreci sonrasında ilk etkinliğini Alayköy’deki pistte gerçekleştirdi

banner974
Modeller gökyüzünde

banner971
Necati KÜLAHLILAR
Kıbrıs Radyo Kontrollü Modelciler Derneği (KRMD) faaliyetlerine tekrar başlarken, sportif faaliyetlerdeki hareketliliğe katkı sağladı.
Radyo kontrollü model uçak deyince ilk akla gelen derneklerden biri olan Kıbrıs Radyo Kontrollü Modelciler Derneği, pandemi nedeniyle uygulamada olan sokağa çıkma yasaklarının kaldırılmasından sonra faaliyetlerine yeniden başladı. KRMD yönetim kurulu üyesi Dr. Barlas Aytaçoğlu’nundernekle ilgili verdiği bilgiler şöyle:
“Evde kalmak zorunda olduğumuz süreç içerisinde modellerin bakım, onarımlarını tamamlayan modelciler 13 Haziran Pazar günü uzak kaldıkları hobilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.
Pistin bakım ve temizliğini de icra ederek, sıcak günde uçak ve helikopterlerimizi doyasıya uçurduk. Sıcağa rağmen açık havada hem dostlarla birlikte olmak hem de uzun zamandır uçuramadığımız modellerimizi havada görmek hepimize çok iyi geldi.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.