banner913
banner932
banner1012

Minik okçular hünerlerini sergilediler

banner1020

Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği “Minikler ve Yıldızlar yarışması” Pazar gün gerçekleştirildi. Antalya’dan Vedat Erbay Akademi okçularının da katıldığı yarışma baştan sona heyecan içerisinde geçti

banner974
Minik okçular hünerlerini sergilediler

banner971

Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği  “Minikler ve Yıldızlar yarışması”  Pazar gün gerçekleştirildi. Antalya’dan Vedat Erbay Akademi okçularının da katıldığı yarışma baştan sona heyecan içerisinde geçti.
Minik ve yıldız sporcuların heyecan ve farklı okçularla buluşup disiplin ve kardeşlik duyguları içerinde yarışmaları, güne damgasını vurdu. Atatürk Spor Kompleksi içerisindeki Okçuluk Atış Alanında Saat 10:30’ da başlayan yarışmada dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törende yetkililer tarafından verildi. Ülkemiz okçulularından Baf Ülkü Yurdu okçusu Göktuğ Pekri haricinde dereceye giren olmazken, madalyalar, konuk Vedat Erbay Akademi okçularına gitti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.