banner913
banner932
banner1032
banner1038

Yıldırım’da başkan Ersen Gamalı

banner1020

Yıldırım Spor Kulübü’nde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul neticesinde oluşturulan yeni yönetimde başkanlığa Ersen Gamalı getirildi

banner974
Yıldırım’da başkan Ersen Gamalı

banner971

BTM Ligi ekiplerinden Doğu Bölgesi’nin köklü kulübü Yıldırım Spor Kulübü’nde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul neticesinde oluşturulan yeni yönetimde başkanlığa Ersen Gamalı getirildi.

Yapılan genel kurulda Mehmet Özbilen yönetiminin mali ve faaliyet raporları oybirliği ile onaylanarak başkanlık seçimine geçildi. Başkanlık için tek aday olan Ersen Gamalı oybirliği ile yeni başkan seçilirken, Gamalı yaptığı çalışma neticesinde kendisi gibi genç bir yönetim oluşturdu.

Başkan Ersen Gamalı, amaçlarının bölge gençliğinin sportif faaliyetlerde bulunarak kötü alışkanlıklardan uzak kalmasını sağlamak olduğunu belirterek ilerleyen günlerde takımı çalıştıracak antrenörü belirleyerek lig için çalışmaya başlayacaklarını kaydetti. Yıldırım’da teknik adamlık için Mağusa Türk Gücü futbolcusu Ali İmam’la prensipte anlaşıldı.

Yıldırım Spor Kulübü yeni yönetimi şöyle oluştu:

Başkan: Ersen Gamalı

Asbaşkan: İbrahim Gamalı

Genel Sekreter: Cafer Daloğlu

Mali İşler Sorumlusu: Mustafa Bozkurt

Lokal Sorumlusu: Umut Gamalı

Sporcu Sorumlusu: Ömer Suay

Sporcu Sorumlusu. Halil Akkor

Basın Sorumlusu: Osman Habeşoğlu

Yedek Üyeler: Kemal Akıllıoğlu, Osman Birşen, Metin Kaplanoğlu, Mehmet Özbilen

Federasyon Temsilcisi: Ramadan Toz

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.