banner913
banner932
banner1032

Lefkoşa Badminton Kulübü’nden önemli başarı

banner1020

banner974
Lefkoşa Badminton Kulübü’nden önemli başarı

banner971
KKTC Badminton Federasyonu tarafından düzenlenen 13 yaş altı KKTC Şampiyonası’nda Lefkoşa Badminton Kulübü sporcuları 5 branşta 4 birincilik alarak önemli başarı elde etti.
Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda düzenlenen U13 şampiyonasında tek erkekler birincisi Lefkoşa Badminton Kulübü sporcusu Cuma Erkal, Ali Dilekçi ise dördüncü oldu. Tek Kızlar birinciliğini ise Lefkoşa Badminton Kulübü’nden İrem Suzan Uzuntürk elde etti. Çift Erkeklerde Cuma Erkal-Ömer Mansuroğlu, RüzgarDellaloğlu-Rüzgar Uğurluay, Ali Dilekçi-Arın Bolkaner ilk üç dereceyi de Lefkoşa Badminton Kulübü sporcuları kazanarak bu branşı domine etti. Çift Kızlarda İrem Suzan Uzuntürk-Renk Duru Denerel ikilisi birinci oldu.
Karışık Çiftlerde ise Arın Bolkaner-Renk Duru Denerel ikinci olurken RüzgarUğurluay-Ceylin Mirillo ikilisi de üçüncü oldu. Bu dereceler sonucunda Lefkoşa Badminton Kulübü turnuvanın en başarılı kulübü olmayı başardı.
Yatırımın Karşılığını Almaya Başladık
Lefkoşa Badminton Kulübü Başkanı NevzadDenerel, Kulübümüzün hedefleri doğrultusunda 2 yıllık yatırımımızın karşılığını yavaş yavaş görmeye başladıklarını belirterek U-13 yaş grubunda milli takıma en çok sporcu veren kulüp olduklarını ve Türkiye’de de başarılı olmak için çalışmalarımıza aynen devam edeceğiz dedi.
Branşlardaki Birincilikler
U13 KKTC şampiyonasında Lefkoşa Badminton Kulübü
Tek Erkeklerde
1. Cuma Erkal
4. Ali Dilekçi
Tek Kızlarda
1. İrem Suzan Uzuntürk
Çift Erkeklerde
1. Cuma Erkal-Ömer Mansuroğlu
2. RüzgarDellaloğlu-Rüzgar Uğurluay
3. Ali Dilekçi-Arın Bolkaner
Çift Kızlarda
1. İrem Suzan Uzuntürk-Renk Duru Denerel
Karışık Çiftlerde
2. Arın Bolkaner-Renk Duru Denerel
3. RüzgarUğurluay-Ceylin Mirillo
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.