banner913
banner932
banner1012

Kite Surfcüler Arda için buluştu

banner1020

“Başka Ardalar Ölmesin” sloganı ile Kite Surf Etkinliği 2 Temmuz günü Yedidalga’da yapılırken Arda Erkan anısına etkinlik bayram sonuna kadar devam edecek

banner974
Kite Surfcüler Arda için buluştu

banner971
(Mustafa ERKAN)   
Yedi yıl önce uyuşturucu tacirlerinin kurbanı olan Arda Erkan, 02 Temmuz 2022’de  8.si ile başlayan geleneksel Kite Surf anı etkinliği bayram sonuna kadar  Yedidalga - HeavenSurfHouse’da devam edecek.                                                            
Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu himayelerinde, HeavenSurf Club desteğinde “uyuşturucu sorununa dikkat çekerek toplumsal duyarlılığı artırmak, aileleri çocuklarını ve gençleri spora yönelterek enerjilerini doğru alanda kullanmalarına katkı sağlamak” amacıyla geleneksel olarak organize edilen Etkinlik, katılamayan sporcular, arkadaşlar ve sevenleri için daha uzun süreli yapılıyor. Arda, bayram haftası ve bayramda etkinliklerimizle bizlerle olacak.  
ARDA İLE SEVENLERİ SEKİZİNCİ KEZ BULUŞUP BİR ARADA OLDU.
Tüm kite-sörfcüler Arda’yı mavinin sonsuzluğunda selamlamak ve uyuşturucu ile mücadeleye bir katkı koymaları için biraraya geldiler. Ayrıca, uyuşturucu ile mücadele komisyonu başkan ve üyeleri, motosiklet sporcuları, motor tutkunları ve Arda severlerin de  etkinliğin ilk iki gününde  Arda’nın ismini yaşatmak için bizimle birlikte olmaları güne  anlam kattı.                                                                                                                                                  
Arkadaşları rüzgar sörfleriyle derin maviliklere doğru süzülebilmek, Arda’ya sevgilerini gönderebilmek için daha etkin bir rüzgarın olmasını bekleyecekler.                                                                                                                                                                                                              
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.