banner913
banner932
banner1032

Kickboks, Muaythai ve MMA müsabakaları yoğun katılımla yapıldı

banner1020

banner974
Kickboks, Muaythai ve MMA müsabakaları yoğun katılımla yapıldı

banner971
KKTC Kickboks ve Muaythai Federasyonu tarafından 2.KKTC Ferdi Kickboks Şampiyonası, 2.KKTC Muaythai Şampiyonası ve 4.KKTC MMA Şampiyonası, 28 Nisan 2024, Pazar günü, Gazimağusa’da DAÜ-Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda büyük bir katılım ile yapıldı.
Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde, Kickboks Şampiyonasında Kick Light ve Low Kick disiplinlerinde, Muaythai Şampiyonasında B Class disiplininde ve MMA Şampiyonasında MMA Grapling, MMA Light ve MMA Full disiplinlerinde yapılan ve Federasyona bağlı 7 dernekten 82 sporcunun yarıştığı Şampiyonalar çekişmeli müsabakalara sahne oldu.
Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Dernek Başkanları ve Federasyon yetkilileri tarafından verildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.