banner913
banner932
banner1012

Gümüşbıçak, UKÜ’nün konuğu oldu

banner1020

UKÜ, Türkiye televizyon kanallarının tanınmış spor spikeri Melih Gümüşbıçak’ı ağırladı

banner974
Gümüşbıçak, UKÜ’nün konuğu oldu

banner971

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Türkiye televizyon kanallarının tanınmış spor sunucularından Melih Gümüşbıçak’ı ağırladı. Gümüşbıçak UKÜ’lü sporseverlerle Çevik Uraz Konferans Salonu’nda, “Anlat Bakalım” başlıklı seminerde bir araya geldi.

Televizyon kariyerindeki tecrübelerini salondakilerle paylaşan TRT Spor Kanalı Spor Spikeri Melih Gümüşbıçak, iş hayatında dışlanan insanların genel olarak “Her şeyi ben yaptım, ben olmazsam hiçbir şey yapamazsınız” diyen bencil insanlar olduğunu dile getirdi. Gümüşbıçak, bir işte başarılı olmak için yeteneğin öneminin yüzde 3 ile yüzde 5 oranında değiştiğini ifade ederek, geri kalan yüzdelik kısmının yapılmak istenen iş üzerinde tekrar tekrar çalışmaktan kaynaklandığını dile getirdi. İnsanın bir işte yanılgıya düştüğü noktanın kendisini yükseklerde görmeye başladığı an olduğunu söyleyen Melih Gümüşbıçak, gereksiz şikayet etmekten ve kibirden kaçınmanın önemine vurgu yaptı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.