banner913
banner932
banner1012

Green Pedal, Göçer ile güçlendi

banner1020

Bisiklet Master 2 kategorisinin iddialı isimlerinden deneyimli bisikletçilerden Cüneyt Göçer, Green Pedal bünyesine katıldı

banner974
Green Pedal, Göçer ile güçlendi

banner971
Green Pedal Bisiklet Kulübü sporcu ağını genişletmeye devam ediyor. Bisiklet Master 2 kategorisinin iddialı isimlerinden olan çok deneyimli, tecrübeli ve önemli bisikletçilerden Cüneyt Göçer,Green Pedal bünyesine katıldı.
Cüneyt Göçer,Green Pedal bünyesine katılmasının ardından 20 Haziran Pazar günü yapılacak yol yarışında ilk defa Green Pedal forması ile sürecek. Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu 2021 faaliyet programında yer alan “ThePanara Yol Yarışı” 20 Haziran Pazar günüZephyrçemberinden start alacak yarışa lisanslı sporcular ile Herkes İçin Bisiklet (HİB) kategorisindeki sporcular katılabilecek.
Panara Yol Bisiklet Yarışına ilk kez Green Pedal formasıyle katılacak olan Cüneyt Göçer’i elde edeceği derece merak ediliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.