banner913
banner932
banner1032

Golfçülerimiz Antalya'da Dostluk Golf Turnuvası’nda

banner1020

KKTC’nin de katıldığı, Türkiye-Kazakistan Dostluk Golf Turnuvası başladı

banner974
Golfçülerimiz Antalya'da Dostluk Golf Turnuvası’nda

banner971
Türkiye ile Kazakistan Golf Federasyonlarının iş birliğiyle iki ülke arasında düzenlenen Dostluk Golf Turnuvası, Antalya'da başladı. Turnuvada KKTC golfçüleri de Türk takımında mücadele ediyor.
Belek Turizm Merkezi'ndeki Antalya Golf Kulübü sahalarında gerçekleştirilen turnuvaya Türkiye ile Kazakistan katılıyor. Özbekistan ve Kırgız sporcular Kazak ekibinde, KKTC golfçüleri de Türk takımında olmak üzere 48 golfçü organizasyonda mücadele ediyor. Türk takımında Türkiye Golf Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Dora, yönetim kurulu üyesi Recep Turan, iş insanları Fikret Öztürk, Mehmet Aygün, turizmciler Ali Şahin ve Ercan Çek de yer alıyor.
Üç gün sürecek turnuvada sporcular 54 çukurda şampiyon olabilmek için mücadele edecek.
Türkiye Golf Federasyonu Başkan Vekili Dora, iki ülke arasındaki dostluk ilişkilerini geliştirmek ve güçlendirmek amacıyla turnuva düzenlendiğini söyledi.
Organizasyonun 6 Haziran'da ödül töreni ile sona ereceğini belirten Dora, bu tür turnuvaların devam etmesi temennisinde bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.