banner913
banner932
banner1012

Gençlik Dairesi yüzme kurslarının ikincisi başladı

banner1020

banner974
Gençlik Dairesi yüzme kurslarının ikincisi başladı

banner971
Gençlik Dairesi Müdürlüğünün düzenlediği yüzme kurslarının ikincisi başladı.
Gençlik Dairesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Gençlik Dairesi Müdürlüğü tarafından “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” etkinliği  altında düzenlenen yüzme kurslarında, Su Sporları Federasyonuna bağlı dernek ve kulüplerde görevli yüzme eğitmenleri ve asistanları eğitim veriyor. 9-10 yaş aralığı için düzenlenen kurslar Atatürk Kapalı Yüzme havuzunda yapılıyor.
Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın,  çocukların kurslarda hem eğlendiğini hem de yüzmeyi öğrendiklerini belirtti. Özsaygın, projenin gerçekleşmesinde büyük katkıları olan TC Lefkoşa Büyükelçiliği Kalkınma ve Ekonomik İşbirliği Ofisi(KEİ), Gençlik Dairesi Proje Sorumlusu Nevin Çerkez, Su Sporları Federasyonu Başkanı Ender Yeşilyurt, eğitmenler ve asistanlara teşekkür etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.