banner913
banner932
banner1012

Futboltenisçiler, 19 Mayıs'ı kutladı

banner1020

Futboltenisi Federasyonu, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kupa etkinliği gerçekleştirdi. Etkinliğe DAÜ damga vurdu

banner974
Futboltenisçiler, 19 Mayıs'ı kutladı

banner971

KKTC Futboltenisi Federasyonu'nun düzenlemiş olduğu 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Bayanlar ve Erkekler Kupa etkinliği 20 Mayıs Cumartesi günü Necati Taşkın Spor Salonu'nda 13 Takımın katılımı ile gerçekleştirildi.

Gençlik kupasına bireysel ve kulüpler bazında katılımlar olurken, toplamda 49 kişinin katıldığı kupa maçları saat 15.00 da başlayıp gece saat 22.30 da son buldu. Son yıllarda Futboltenisine turnuvalarda, kupalarda, liglerde ve KKTC Futboltenisi Milli takımının omurgasını oluşturan Doğu Akdeniz Üniversitesi kupalara ambargo koydu.

Gençlik kupalarını müzelerine götüren  tekli bayanlar ve erkekler, çiftli bayanlar ve erkekler, üçlü bayanlar ve erkekler, birincisi DAÜ, ikincisi Akdeniz Spor Birliği ve Erol Adem üçüncülüğü ise Darbazspor ve Akdeniz  Spor Birliği kazandılar. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.