banner913
banner932
banner1032

Foto muhabirlerine hizmet sağlanacak

banner1020

banner974
Foto muhabirlerine hizmet sağlanacak

banner971
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) bugün İstanbul’da tanınmış işletmecilerden Cemil Övünç’ü misafir etti.  İstanbul Hayyam Foto Teknik Servis sahibi olan Cemil Övünç, foto muhabiri üyelerine her türlü imkanları sunacağını belirtti.
Her türlü fotoğraf makinesi, aksesuarı satış ve tamiri konusunda KTSYD üyelerine büyük kolaylıklar yapacağını belirten Cemil Övünç, fotoğraf makinesi bakım ve servislerini de ücretsiz yapacağını belirtti. Övünç KTSYD üyelerine her türlü hizmeti vermekten dolayı mutlu olacağını ifade etti.
Cemil Övünç bugün öğle KTSYD Binası’nda Başkan Necati Özsoy, yönetim kurulu üyeleri Ebru Akgür, Necati Külahlılar’ın yanı sıra dernek üyelerimizden Cemil Garip ve Ferah Barışsev ile bir araya gelip sohbet etme imkanı buldular.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.