banner913
banner932
banner1032

Erbulut Cimnastik büyümeye devam ediyor

banner1020

Cimnastik branşında 15 yıllık sporculuk deneyimi yanında 10 yılı aşkın bir süredir aktif olarak alt yapı antrenörlüğü yapan Hasan Çolak, Erbulut Cimnastik Kulübü’ne transfer oldu

banner974
Erbulut Cimnastik büyümeye devam ediyor

banner971
Cimnastik branşında büyümeye ve ilerlemeye devam eden Erbulut Cimnastik Kulübü, eski milli sporcu ve deneyimli antrenör Hasan Çolak’ı kadrosuna kattı.
Cimnastik 2’nci kademe antrenör olan Hasan Çolak'la anlaşan ErbulutCimnastik Kulübü, 15 yıllık sporculuk deneyimi yanında 10 yılı aşkın bir süredir aktif olarak alt yapı antrenörlüğü yapan Hasan Çolak’ın, kendini özel gereksinimli çocuklar üzerinde de geliştirdiği kaydedildi. 
Erbulut Cimnastik Kulübü’nden yapılan açıklamada Hasan Çolak’ın onlarca özel çocuğa spor yaptırmayı görev edindiğini ve bu konuda çok başarılı olduğu belirtildi.
Açıklama Hasan Çolak’ın genelde cimnastik camiasına özelde ise ErbulutCimnastik Kulübüne hayırlı olması belirtildi.
300’ün üzerinde sporcuya ev sahipliği yapan ErbulutCimnastik Kulübü, Hasan'a Çolak’la birlikte 20 antrenör ve 5 asistanla hizmet vermeye devam ediyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.