banner913
banner932
banner1032

Emre Kaplan Avrupa arenasında

banner1020

banner974
Emre Kaplan Avrupa arenasında

banner971
Konya’da 5-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Pist Türkiye Milli takım kampına katılacak olan milli bisikletçimiz Emre Kaplan, kampın ardından  14 May - 16 May 2024  500+1 kolo: Embedded UCI races  Brno, Czech Republic de yarışacak.
Bu arada Bisiklet Federasyonu Başkanı Salih Yalızat yaptığı açıklamada devlet yetkililerine sitem etti. Yalızat’ın açıklaması şöyle:
“Gençlerimiz bizleri Avrupa arenasında temsil etmeye devam ediyor. Gururlanıyoruz . Sporcularımızı destekleyen öncelikle Ailelerine, Kulüblerine ve  sponsorlarına teşekkür ederim. Gençlerimizin hayalleri gerçekleştirmek istedikleri sürece bizler tam destek vereceğiz, KKTC bisikletini ileriye taşımak istediğini idda edenler, 4 Aydır ülkede Bisiklet sporuna  pranga vurmuş olup kendi egolarını tatmin ederken, hiç bir devlet desteği görmeyen bu gençler ise ülkenin sporunu yönetenlerin  adlarını bile anmaması manidardır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.