banner913
banner932
banner1012

Empati maçında buluştular

banner1020

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farkındalık yaratmayı hedefleyen Kuzey Kıbrıs Turkcell çalışanları, Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile empati maçı yaptı

banner974
Empati maçında buluştular

banner971

Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetici ve çalışanları hem 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne yönelik farkındalık, hem de takıma yeni sezonda başarı dileklerinde bulunmak amacıyla Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile empati maçı yaptı.

Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleşen empati maçında kalpler bir kez daha pota altının engelsiz yürekler için çarptı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden etkinlikle ilgili olarak, “Bir gün değil her gün aynı farkındalıkla, engelsiz bir Kıbrıs için hep birlikte el ele vermemiz gerekiyor.” açıklamasını yaptı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.