banner913
banner932
banner1012

DAÜ Futsal’ın şampiyonları, Nijerya ve KKTC

banner1020

“DAÜ Uluslararası Futsal Turnuvası” erkeklerde Nijerya, kadınlarda ise KKTC şampiyon oldular

banner974
DAÜ Futsal’ın şampiyonları, Nijerya ve KKTC

banner971

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen “DAÜ Uluslararası Futsal Turnuvası” geçtiğimiz akşam, Lala Mustafa Paşa Spor Sarayı’nda oynanan final maçları ve ödül töreni ile sona erdi.

Final maçlarında erkeklerde Nijerya Filistin’i 12-11, kadınlarda ise KKTC Nijerya’yı 1-0 mağlup ederek şampiyon oldular. Erkeklerde Filistin’in ikinci, kadınlarda ise Nijerya’nın ikinci olduğu turnuvada, ücüncülük maçlarında erkeklerde Türkiye İran’ı 5-4, kadınlarda ise İran Kamerun’u 3-0 mağlup ederek üçüncü olma hakkını elde ettiler.

En Centilmen Kadın Oyuncu; Favour Ezinne Ogwuegbu, En Centilmen Erkek Oyuncu; Roy Alhawawini, En İyi Antrenör (Kadınlar) Gizem Yahat, En İyi Antrenör (Erkekler); Ibrahim Ahmad Musa, En İyi Kaleci (Kadınlar); Damla Lisaniler, En İyi Kaleci (Erkekler); Ihsan Salem, Gol Kraliçesi;Niknaz Badrinezhad, Gol Kralı Alireza Zarrin, En Değerli Oyuncu (Kadın); Tahmina Suleymanzaqde, En Değerli Oyuncu (Erkek) Rafael Ndubuisi, ödüle layık görüldüler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.