banner913
banner932
banner1012

Dairelerde şampiyonluk gecesi

banner1020

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında final maçı bu akşam Merkezi Cezaevi ile Polis Genel Müdürlüğü arasında oynanacak

banner974
Dairelerde şampiyonluk gecesi

banner971

Hasan Ramadan Cemil adına Gönyeli Halı Sahasında gerçekleşen Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvasında final ve üçüncülük maçları bugün oynanacak.

Üçüncülük maçı saat 19.00’da Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Devlet Hastanesi takımları arasında oynanacak. Bu maçın ardından ise Merkezi Cezaevi ile Polis Genel Müdürlüğü takımları şampiyonluk için karşı karşıya gelecek.

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası ödül töreninde tüm takımlara ve hakemlere ödüller verilecek. Ramadan Cemil İşletmelerinin her yıl verdiği değerli ödüller yanında turnuvanın en centilmen takımlarına da büyük kupalar verilecek. Turnuvada bu yılki en centilmen takımları İhtiyat Sandığı ile Sayıştay Başkanlığı oldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.