banner913
banner932
banner1012

Cimnastikte özlemle beklenen malzemeler geldi

banner1020

Türkiye Cumhuriyeti Cimnastik Fedarasyonunun, KKTC Cimnastik Fedarasyonuna hediye ettiği olimpik yer minderi ve diğer malzemeler ülkeye gelirken, malzemeleri kulüp yetkilileri hep birlikte indirerek dayanışmanın güzel bir örneğini sergilediler

banner974
Cimnastikte özlemle beklenen malzemeler geldi

banner971
Türkiye Cumhuriyeti Cimnastik Fedarasyonu, KKTC CimnastikFedarasyonuna, maliyeti yaklaşık 40 bin Euro Gymnova marka olimpik yer minderini hediye etmişti.
KKTC Cimnastik Fedarasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu ve yönetin kurulunun, Türkiye Cumhuriyeti CimnastikFedarasyonu ile kurduğu iyi ilişkiler sonunda Türkiye CimnasikFedarasyonu Başkanı Suat Çelen ve yönetiminin, çocuklarımıza hediye ettiği olimpik yer minderi, atlama masası ve koşu minderini taşıyan tır ülkeye geldi.
Böylelikle KKTC CimnastikFedarasyonu ile Türkiye Cumhuriyeti Cimnastik Fedarasyonuarasında imzalanan protokol gereği Cimnastik Fedarasyonununen büyük eksikliği giderildi.
Gymnova marka olimpik yer minderi,atlama masası ve koşu minderi federasyona bağlı kulüplerin başkan, yönetici ve antrenörleri hep birlikte indirerek dayanışmanın güzel bir örneğini sergilediler.
Cimnastik camiasının yüzünü güldüren malzemeler, imece usulü ile depoya, güvenli alana indirildi. Cimnastik Fedarasyonu salonunun tadilatı bittikten sonra, malzemeler salona yerleştirilecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.