banner913
banner932
banner1032

Cimnastikçilerimiz, olimpiyat hedefi doğrultusunda kampta

banner1020

banner974
Cimnastikçilerimiz, olimpiyat hedefi doğrultusunda kampta

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu’nun Hasan Sapsızoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu, 2032 Yaz Olimpiyatları hedefleri doğrultusunda, Türkiye Cimnastik Federasyonu’nun düzenlediği kampalaraantrenör ve sporcu göndermeye devam ediyor.
Mesarya Yıldızları Cimnastik Kulübü sporcusu Elvin Altındağ ve antrenörü Berk Aydoğan ile ErbulutCimnastik Kulübü sporcusu Nida Toko ve antrenörü Mustafa Erbulut, İzmir Halkapınar’da bulunan Türkiye Cimnastik Federasyonu Olimpik Sporcu Yetiştirme Kamp Eğitim Merkezi’nde yapılacak kampa katılmak için bugün İzmir’e gittiler.
En iyi ekipmanlarla ve üst düzey sporcular eşliğinde günlük 6 ile 8 saat arası antrenmanlarını yapacak olan sporcularımız antrenörlerimiz, en iyi şekilde gelişmeye çalışacaklar.
KKTC CimnastikFederasyonu’nundan kampla ilgili yapılan açıklamada ise “Cimnastik Federasyonu olarak, 2032 Yaz Olimpiyatlarına sporcu yetiştirme hedefi koyarak, bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Bu hedef doğrultusunda İzmir’e 3. kez antrenörlerimizi ve sporcularımızı 5 günlük kamp için gönderdik. Çocuklarımız ve antrenörlerimize kolaylık dileriz.” ifadeleri kullanıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.