banner913
banner932
banner1012

Bowlingde KKTC birincisi Dorana Turizm

banner1020

Bowlingde KKTC birincisi olan Dorana Turizm, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bowling Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecek

banner974
Bowlingde KKTC birincisi Dorana Turizm

banner971

Dorana Turizm İstanbul’da gerçekleştirilecek Uluslararası Bowling Turnuvası’nda ülkemizi temsil edecek.

Türk Hava Yolları (THY) tarafından  düzenlenen, 2018 KKTC Seyahat Acenteleri Arası Bowling Turnuvası’na ilk kez katılan Yakın Doğu Üniversitesi Turizm İşletmeleri Dorana Turizm KKTC birincisi 1. Olarak, 12 Mayıs tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bowling Turnuvasında, Dorana Turizm KKTC’yi temsil etmeye hak kazandı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, THY’nin King’s Bowling Center’de düzenlediği, KKTC genelinde 15 seyahat acentesinin katılımı ile gerçekleşen turnuvada Dorana Turizm 722 puan elde ederek KKTC 1’ncisi oldu. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.