banner913
banner932
banner1032
banner1038

Bilardo Federasyonu aday hakem kursu tamamlandı

banner1020

banner974
Bilardo Federasyonu aday hakem kursu tamamlandı

banner971
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından 19-20 Nisan 2024 tarihlerinde düzenlenen Aday Hakem Kursu tamamlandı. Eğitim faaliyetleri çerçevesinde düzenlenecek kurs Number Eight Bilardo Salonu’nda yapıldı. Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Bilardo Aday Hakemlik Kursu, Kuzey Kıbrıs Bilardo federasyonu As başkanı Togay Tantura eğitmenliğinde gerçekleştirildi. Aday Hakemlik Kursu teorik ve uygulamalı olarak yapılarak ilk etabı tamamlandı. Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu'na profesyonel hakemler kazandırmak amacı ile gerçekleşen kurs sonunda başarılı olan ismler aktif hakem olarak görev yapabilemye hakkı kazanan hakem adaylarına katılım sertifikaları düzenlenen törende verildi.
ADAY HAKEM KURSA KATILIMDAN MEMNUN
Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen adaya hakem kursa katılımın çok iyi olduğunu belirten Federasyon Başkanı Levent Erboy, Kurslar süresince eğitim veren tecrübeli hakemimiz Togay Tantura’ya emekleri için teşekkür ederek, düzenlenen aday hakamlik kursu ile de Federasyonun Bilardo sporunun gelişmesine önemli katkı koyduğunu belirtti.
Başkan Levent Erboy, Federasyonun plan ve projelerinden de bahsetti.
Düzenlenen aday hakem  kursu ile Federasyon bünyesindeki hakemlerin de bilgilerinin yenilenmesine katkıda bulunduklarını ve bundan sonra da katkıda bulunmaya devam edeceklerini söyledi. İleriki zamanda hakemlermizin gelişimini artması yönünde profesyonel hakemliğe yönelik 2. etap eğitimler düzenleneceğini ve yapılacak sınav neticesinde hakemlerimizin seviyelerinin belirleneceğine değinen Erboy, Federasyonumuz yeni dönemde eğitimlerle bilardo sporunun tanıtımı ve gelşimi için çalışmalarına devam edeceğini vurguladı.
Erboy, Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu olarak uluslararası alanda müsabakalara katılan sporcularımızın gelişimi ve genç sporcular yetiştirmek amaçlarımız arasındadır dedi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.