banner913
banner932
banner1012

Bankaların hedefi final

banner1020

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda Asbank ile Limasol Türk Kooperatif Bankası, Capital Bank ile Türkiye Ekonomi Bankası, finale kalabilmek için sahaya çıkacak

banner974
Bankaların hedefi final

banner971

Türk Bankası tarafından düzenlenen “13. Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası”nda yarı final maçları 10 Ekim Salı akşamı Göçmenköy Arslan Bıçaklı Halı Sahası’nda oynanacak. Zorlu geçen grup maçlarının ardından çeyrek finalde rakiplerini elemeyi başaran 4 takım, finale kalabilmek adına sahada ter dökecek.

Gruplarında hiç mağlup olmayan ve yarı finale gelene kadar da bu başarıyı sürdüren Asbank ile Limasol Türk Kooperatif Bankası, saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

Turnuvada kayıpsız yoluna devam eden ve grup maçlarında en fazla gol atan takım olarak dikkatleri üzerine çeken Capital Bank, son grup maçında çeyrek finale yükselmeyi başararak yarı finale kadar gelen Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile saat 20.00'de karşılaşacak.

Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda yarı finalde tur atlayacak takımlar, 13 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de şampiyonluk maçına çıkacak. Şampiyonluk maçı öncesinde ise saat 19.00’da, yarı finalde mağlup olan takımlar üçüncülük mücadelesinde karşılaşacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.