banner913
banner932
banner1012

Badminton Federasyonunun, 25. yıl gururu

banner1020

Badminton Federasyonu kuruluşunun 25. yılında Air Badminton Tarsan Cup Büyükler Şampiyonası düzenledi

banner974
Badminton Federasyonunun, 25. yıl gururu

banner971
Badminton Federasyonu kuruluşunun 25. Yılında,Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan badminton tesisindeAir Badminton Tarsan Cup Büyükler Şampiyonası düzenledi.
Air Badminton Tarsan Cup Büyükler Turnuvası, Tarsan şirketinin sponsorluğunda yapılırken, sporcular hem eğlenceli anlar geçirdiler hem de ilk kez Air Badminton turnuvasına katılmanın heyecanını yaşadılar. Saat 18.30’da başlayan karşılaşmalar saat 23.30’da oynanan final karşılaşmaları ile son buldu.
Turnuvayı milletvekili Hasan Taçoy da takip ederken, Acapulco Resort Convention SPA Satış ve Pazarlama Müdürü Özer Özbilen de turnuvayı izledi. Turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara madalyaları takdim edilirken 25. yıla özel yapılan anı madalyaları katılan tüm sporculara verildi.
Turnuvanın ödül töreni sonrasında ise Tarsan Cup Şirketi tarafından hediye edilen Acapulco Otelde konaklama hediyelerini kazanan sporcular kura ile belirlendi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.