banner913
banner932
banner1012

Atıcılık Federasyonu, Atatürk’ü anacak

banner1020

Atıcılık Federasyonu, Atıcılık İhtisas Birliğinin sponsorluğunda 10 Kasım Atıcılık İhtisas Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Atış Müsabakaları düzenleyecek

banner974
Atıcılık Federasyonu, Atatürk’ü anacak

banner971
KKTC Atıcılık Federasyonunun üye kulüplerinden olan Atıcılık İhtisas Birliğinin sponsorluğunda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma faaliyetleri çerçevesinde, 10 Kasım Atıcılık İhtisas Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Atış Müsabakaları düzenlenecek.
Müsabakalar Taşkent Yivli Silahlar Poligonunda, 06 ve 13 Kasım 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Atışlar sabah saat 09:00’da başlayıp gün boyu devam edecek.
Müsabaka atışlarında 22 kalibre küçük çap ateşli tüfekler kullanılacak. Müsabakalar, atış düzenleri içerisinde genç atıcı sporculara bilinçli ve emniyetli silah kullanma eğitimi de verileceğinden önem taşıyor.
Atıcı sporcular yakın, orta ve uzak mesafelere yerleştirilen kağıt ve metal hedeflere Dünya Havalı ve Ateşli Tüfekler Destekli Atış Federasyonunun (WRABF) teknik kuralları ve federasyonun müsabaka düzeninde atışlar yapacaklar.           
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.