banner913
banner932
banner1012

Altın Kurdele Derneği, Cimnastik Federasyonu’na bir ilk daha yaşattı

banner1020

KKTC Cimnastik Federasyonu’nun tek ritmik cimnastik branşını icra eden Altın Kurdele Ritmik Cimnastik ve Spor Derneği, İstanbul’da düzenlenen İstanbul Baby Cup'a katılarak, ilk kez bu kategoride yarışan KKTC Cimnastik Federasyonu kulübü oldu

banner974
Altın Kurdele Derneği, Cimnastik Federasyonu’na bir ilk daha yaşattı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu’nun sağladığı imkânlarla KKTC Cimnastik Federasyonu’na bağlı kulüpler yurt dışı temaslarda bulundular.
Bu kulüplerden olan KKTC Cimnastik Federasyonu’nun tek ritmik cimnastik branşını icra eden Altın Kurdele Ritmik Cimnastik ve Spor Derneği, İstanbul’da düzenlenen İstanbul Baby Cup'a katıldı. İstanbul Baby Cup organizasyonunu başarıyla tamamlayan Altın Kurdele Ritmik Cimnastik ve Spor Derneği, Baby Cup’a 7 sporcu ile katıldı.
Altın Kurdele Ritmik Cimnastik ve Spor Derneği’nin bu temsiliyeti ile KKTC Cimnastik Federasyonu’nun bir kulübü, ilk kez bu kategoride de yarışmaya katılmış oldu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.